Vélemény blog

Vélemény blog

Ezeket nézhetjük júliusban - Moziműsor

2019. július 01. - Tamastur

Nyár második hónapjában érkezik többek között az új Pókember, a kibővített Bosszúállók: Végjáték, és az élőszereplős Oroszlánkirály is a mozikba kerül. Nézzük is a teljes listát. Mikor és milyen mozipremiereket láthatunk július hónapban.

1551095661_260438_1551095727_noticia_normal.jpg

 

Július 4-10.

(csütörtök-szerda)

 

Pókember - idegenben (Spider-Man: Far from home)

amerikai képregényfilm (129 perc)

Rendező: Jon Watts 

Szereplők: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton, J. B Smoove, Zendaya Coleman, Marisa Tomei, Numan Acar, Samuel. L. Jackson

A Marvel moziverzum 3. fázisának lezárása. Peter Parker egy európai kirándulásra indul osztályával, ám szórakozásába beleszól Nick Fury és egy rejtélyes alak: Mysterio.

Jászberényi premier: Július 11.

 

A kis kedvencek titkos élete 2 (The secret life of pets 2)

amerikai animációs film (86 perc)

Rendező: Chris Renaud

Szereplők: Eric Stonestreet, Harrison Ford, Patton Oswalt, Tiffany Hadish, Nick Kroll, Pete Holmes, Kevin Hart, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress, Bobby Moynihan, Dana Carvey

Max és barátai a  nagyvárosi dzsungelből kiszabadulnak egy nyugodt kis tanyára, ahol új dolgokat fedezhetnek fel, de eközben a város várja őket vissza egy nagy küldetéssel.

Jászberényi premier: Július 4

Pajzán kíváncsiság (Curiosa)

francia történelmi dráma (107 perc)

Rendező: Lou Jeunet

Szereplők: Noémie Merlant, Niels Schneider, Benjamin Lavernhe, Camélia Jordana

Egy szerelmi háromszög áll a középpontban egy nőért Lou Jeunet filmjében. A nő a költőért rajong, azonban mégis a másikat választja, annak jó pénzügyi helyzete miatt. A megsértett fél Algériába utazik, majd ott összeismerkedik egy lánnyal, akivel közös szenvedélyük az erotikus fotózás lesz.

Jászberényi premier: Nincs információ

Július 11-17.

 

Bosszúállók Végjáték - bővített változat (Avengers: Endgame)

amerikai képregényfilm  (188 perc)

Rendező: Anthony Russo, John Russo

Szereplők: Robert Downey Jr. Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlet Johansson, Vhris Hemsworth, Jeremy Renner, Paul Rudd, Don Cheadle, Brie Larson, Karen Gilian, Zoe Saldana, Chadwick Boseman, Tom Holland

Újra leadják a mozikban a Marvel legjövedelmezőbb filmjét, csak most 7 perc plusz jelenetet hozzáadva. Valószínűleg azért kerül rá sor, hogy leelőzzék a Box Office-ban (mozik általi bevétel) az első helyen álló Avatar-t. James Cameron filmje 2.788.000 dollárt termelt, míg Tony Starkék legújabb kalandja 2.761.300-t hozott eddig a konyhára.

Jászberényi premier: Nincs információ

 

Übergáz (Stuber)

amerikai akció-vígjáték (93 perc)

Rendező: Michael Dowse

Szereplők: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Karen Gillan, Betty Gilpin

Stu Uberezéssel is foglalkozik, amit nagyon komolyan és elhívatottan művel. Az egyik alkalommal az egyik utasa egy eléggé kemény rendőrnyomozó, aki épp egy nagyon veszélyes ügyét próbálja megoldani, így az utazás nem épp nyugisnak fog kinézni.

Jászberényi premier: Július 11.

Szupercella 3: Az ördögverem (Escape Plan: The Extractors)

amerikai akciófilm (97 perc)

Rendező: John Herzfeld

Szereplők: Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent, Jaime King

Ray Breslin és csapata egy újabb börtönmenekítéses feladatot vállal be. Az új küldetést egy Ördögverem nevű erődlétesítményben kell végrehajtaniuk, ahova bejutva nem várt meglepetések érik őket.

Jászberényi premier: Nincs információ

Szerelem második látásra (Mon Inconnue)

francia-belga romantikus dráma (117 perc)

Rendező: Hugo Gélin

Szereplők: François Civil, Joséphine Japy, Benjamin Lavernhe

Raphael boldogan él a feleségével és egy sikeres karriert váltót valóra, de ez mind eltűnik, amikor egy nap fel kell és teljesen megváltozik minden, mintha egy másik univerzumban élne. A felesége nem ismeri őt, ráadásul ezúttal ő a sikeresebb és egy másik férfival kezdi összekötni az életét. Raphaelnek így újra meg kell hódítania a szerelmét, de hiába ismeri jól a nőt, nem lesz olyan könnyű feladat számára.

Jászberényi premier: Július 18.

Együtt megyünk (Nous finirons ensemble)

francia-belga vígjáték (135 perc)

Rendező: Guillaume Canet

Szereplők: François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche

Az Apró kis hazugságok folytatása 9 év után megérkezett. A filmben 7 év telt el a baráti társaság felbomlása óta, azonban most újra találkoznak, és különleges meglepetést tervelnek ki. Az egykori banda egyik tagja, Max a tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltődjön, barátai azonban úgy döntenek, hirtelen felbukkanva megünneplik a születésnapját.

Jászberényi premier: Július 11.

 

Július 18-24.

 

Az oroszlánkirály (The lion king)

amerikai kalandfilm (118 perc)

Rendező: Jon Favreau

Szereplők: Donald Glover, James Earl Jones, Billy Eichner, Seth Rogen, John Oliver, Alfre Woodard, Beyonce Knowles, Chiwetel Ejiofor, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph, John Kani, Florence Kasumba, Eric Andre, Keegan-Michael Key

Az egyik legismertebb Disney mesefilm, az 1994-es oroszlánkirály új CGI-animációs feldolgozása, John Favreau rendezésében, akinek olyan műveket köszönhetünk, mint a Mi a manó (2003), A séf (2014) és a Vasember 1-2. A történet egy kis oroszlánról szól, aki a trón várományosa, de egy tragédia miatt száműzésbe vonul és a családjától elszakadva, az otthonától messze kell felnőnie.

Jászberényi premier: Nincs információ

Yao utazása (Yao)

francia-szenegáli vígjáték (103 perc)

Rendező: Philippe Godeau

Szereplők: Omar Sy, Lionel Louis Basse, Fatoumata Diawara

Seydou Tall Szenegálba megy egy könyvpromóciós út miatt, ahol találkozik az egyik rajongójával, ki több száz kilométert tett meg miatta, de nem tudja még, hogy tér haza. Seydou elhatározza, hogy hazaviszi a fiút, de mivel eléggé hosszú az út, így egy kalandos utazás kerekedik ki belőle.

Jászberényi premier: Július 18.

Fehér éjszakák (Midsommar)

amerikai horror/thriller (140 perc)

Rendező: Ari Aster

Szereplők: Florence Pugh, Will Poulter, Jack Reynor

Ari Aster tavalyi, Örökség című, kritikailag is sikeres filmje után, itt az újabb alkotása. Egy pár fiatal egy svédországi nyári rituális fesztiválra megy, ami kezdetben eléggé tetszik nekik, de ahogy egyre jobban belemélyülnek, rájönnek, hogy ez már inkább egy szektás örültségnek tűnik.

Jászberényi premier: Nincs információ

Nicky Larson: Ölni vagy kölni? (Nicky Larson et le parfum de Cupidon)

francia krimi-vígjáték (91 perc)

Rendező: Philippe Lacheau

Szereplők: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali

Nicky Larson egy vagány magánnyomozó, akit a munkájánál csak a nők érdekelnek jobban. Legújabb ügye egy olyan különleges parfüm megtalálásáról szól, amivel szinte bárkit meg lehet hódítani.

Jászberényi premier: Nincs információ

Anna

amerikai-francia akció-thriller (119 perc)

Rendező: Luc Besson

Szereplők: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans

Luc Besson (ki olyan erős női karaktereket alkotott, mint Nikita, Mathilda, Leeloo vagy Lucy) 2019-es akciófilmjének főszereplője Anna, aki egy orosz bérgyilkosnő. A nő kívülről egy szelíd modell lány, de valójában halomra gyilkolássza a célpontjait és megállíthatatlannak tűnik.

Jászberényi premier: Nincs információ

Július 25-31.

 

100 dolog (100 dinge)

német vígjáték (111 perc)

Rendező: Florian David Fitz

SzereplőkFlorian David Fitz, Matthias Schweighöfer, Miriam Stein

Toni és Paul jóbarátok és az egyik este részegen egy olyan fogadásba mennek bele, aminek következtében elveszik tőlük az összes mozdítható dolgukat. Szépen lassan majd visszakapnak mindent, de addig ki kell bírniuk nélkülük és úgy néz ki, hogy ez nem tűnik olyan könnyűnek.

Jászberényi premier: Nincs információ

25 km/h - Féktelen száguldás

német kaland-vígjáték (116 perc)

Rendező: Markus Goller

Szereplők: Lars Eidinger, Bjarne Mädel, Sandra Hüller

Christian és Georg testvérek, akik apjuk temetésén találkoznak újra hosszú idő után. Nem jönnek ki igazán jól egymással, de elhatározzák, hogy megvalósítják egyik gyerekkori álmukat, mégpedig kismotorjaikon körbejárják az országot.

Jászberényi premier: Nincs információ

Pompon klub (Poms)

angol-amerikai vígjáték (91 perc)

Rendező: Zara Hayes

Szereplők: Diane Keaton, Jacki Weaver, Celia Weston

Zara Hayes első játékfilm rendezése és első forgatókönyvi munkája is egyben. Martha a nyugdíjas kor elértével nem igazán látja már az életben az igazi erőt, és hiába vonul be egy elit nyugdíjas otthonba, már csak a halált várja. Egy lelkes bentlakóval megismerkedve azonban felébred benne az egyik fiatalkori vágya és elhatározza, hogy egy pompon csapatot hoz össze a többi korabeli hölggyel.

Jászberényi premier: Nincs információ

 

A Jászberényi mozi kínálata július 24.-ig van feltüntetve.

 

Játsszák még:

 

A mozikban még olyan filmeket lehet megtekinteni országszerte és a városban is, mint a felnőtt nézőknek is mély tartalmat kínáló Toy Story 4. része, a Gettómilliomos rendezőjének új filmje, a Yesterday - ami egy amatőr énekesről szó, aki egy baleset és egy globális  áramszünet után jön rá arra, hogy senki nem emlékszik a Beatles-re és az ők dalaival próbál világsztár lenni - a nagy kritikai sikert hozó Három egyforma idegen, a szintén sokat dicsért Csekély esély című vígjáték, a Ferenc pápa - Egy hiteles ember és az Annabelle 3. része, illetve Jászberényben most debütál egy felkavaró magyar dokumentumfilm - amit Tuza Ritter Bernadett készített egy rabszolgaként tartott nőről - az Egy nő fogságban

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyezunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7514918440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása